Hotel El Aurassi

*****
2 Boulevard Frantz Fanon- Les Tagarins , Algiers, 16000, Algerije
Boek online nu. Vanaf DZD16634.
Bekijk alle foto's in de galerij

Boek online nu
Vanaf DZD16,634

Boek nu
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer

Hotel El Aurassi is een 5-sterren hotel gunstig gelegen in Algiers. Een vriendelijke en behulpzame conciërge staat altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Reizigers vanuit alle delen van de wereld kunnen gebruik maken van het valuta wisselkantoor van het hotel.

De gasten kunnen gebruik maken van roomservice. Geniet van een potje tennis op het hotelterrein. Het is mogelijk dat voor toegang tot de tennisbanen bijkomende betaling is vereist.

Hotel El Aurassi Hotel Services en Faciliteiten

WiFi gratis Parkeren gratis Ontbijt gratis

Hotelfaciliteiten

  • Conciërgeservice
  • Valutawissel
  • Roomservice
  • Tennisbaan

Beoordelingen

De recensies voor dit hotel zijn alleen in het Engels. Klik hier om te bekijken >>
Klik hier om uw mening te geven >>

Reserveren Hotel El Aurassi

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Bekijk alle foto's in de galerij
Beoordelingen
...The pool, the room, the restaurants...
Totale Hotelscore: 9.2
(van 10) Gebaseerd op 7 stemmen
Klik hier om uw mening te geven

De omgeving

Hotels in de buurt van Hotel El Aurassi